"Прикарпаттрансгаз" віддасть 22 мільйони партнеру скандальних забудовників

Субота, 11 липня 2015, 10:42

УМГ "Прикарпаттрансгаз" (ПАТ "Укртрансгаз") 3 липня за результатами тендеру уклала низку угод з ТОВ "Сігірія" на малярні роботи вартістю 21,58 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Йдеться про відновлення антикорозійного покриття тіла труби надземних переходів магістральних газопроводів та газопроводів-відгалужень.

Київська фірма "Сігірія" була заснована у 2011 році Сергієм Нахабичем. Вигравати тендери фірма почала в 2012 році, тоді за кілька місяців вона отримала підрядів на 14,09 млн гривень і щезла з тендерів. Нинішні торги - перші з того часу.

Реклама:

Наразі фірма має нового власника і директора, ним в травні 2014 року став Володимир Ільїн.

За даними "Четвертої Влади" Володимир Ільїн відомий як співзасновник кількох житлово-будівельних кооперативів, котрі ведуть забудову житлових будинків у Рівному.

Зокрема він входить до складу засновників ОК "ЖБК "Соборний-1" і "Соборний-2" - разом з Анатолієм Поповим, котрий також відомий як співзасновник ЖБК "Набережний квартал Рівне" і ЖБК "Набережний квартал Рівне 1".

З ними пов’язаний скандал із недобудованим житловим комплексом: люди, котрі вклалися в будівництво "Набережного кварталу", заявили про фіктивність декларації про готовність будинку - його здали, не газифікувавши цілі поверхи, без електрощитової та з не введеним в експлуатацію ліфтом.

Єдиним конкурентом "Сігірії" на нинішньому тендері газовиків було івано-франківське ТОВ "ПМК-77", записане на 75-річну Катерину Стефурак із с.Соколівка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: