"Київстар" розпочав тестування 3G у 6 обласних центрах України

Середа, 1 липня 2015, 11:32

"Київстар" розпочав масштабні технічні випробування мережі нового покоління у шести обласних центрах України – Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Хмельницькому та Тернополі, включаючи 60 інших населених пунктів у передміській зоні.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, слідом за Києвом, Львовом та Одесою, послуги 3G скоро стануть доступні ще у 6 обласних центрах – Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному, Тернополі та Хмельницькому.

30 червня у цих містах, а також у місті Умань (Черкаська область), розпочато тестові випробування у мережі швидкісної мобільної передачі даних.

Реклама:

Крім вищезгаданих обласних центрів, доступ до послуг 3G у тестовому режимі буде відкритий ще у близько 60 населених пунктах приміської зони цих міст.

На етапі тестових випробувань доступ до 3G-мережі отримають 2% випадково обраних абонентів. Їм прийде повідомлення із запрошенням приєднатися до тестування.

Користування зв’язком у мережі 3G сплачується згідно з їх поточних тарифним планом.

Після завершення тестових випробувань всі абоненти отримають доступ до послуг мобільної передачі даних на швидкості до 42 Мбіт/с.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!