В Ахметова просять у бізнес-омбудсмена захистити їх від ГПУ

Четвер, 4 червня 2015, 14:06

Газовидобувна компанія "Нафтогазвидобування", що входить в структуру "ДТЕК", звернулася до бізнес-омбудсмена Альгірдаса Шемети з проханням вжити заходів для усунення дій Генпрокуратури, які блокують роботу підприємства.

Про це йдеться в повідомленні "ДТЕК", пишуть "Українські новини".

"Нафтогазвидобування" направило скаргу бізнес-омбудсмену України Шемету Альгірдасу на дії Генеральної прокуратури України, які призводять до блокування роботи одного з найбільших національних виробників природного газу", - йдеться у ньому.

Згідно з повідомленням, у скарзі до Шемети "Нафтогазвидобування" просить вжити передбачених законодавством заходів, щоб усунути факти порушення прав і інтересів компанії, а також притягнути до відповідальності винних у блокуванні її роботи.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше енергохолдинг "ДТЕК" заявляв про те, що Генеральна прокуратура повторно подала до Печерського районного суду Києва клопотання про арешт рахунків, газових свердловин, акцій і заборону реалізації газу та газового конденсату найбільшої приватної газодобувної компанії "Нафтогазвидобування".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: