"Київстар" запустить 3G-зв'язок у Києві 16 червня

Четвер, 4 червня 2015, 09:45

З 16 червня компанія запустить 3G в комерційну експлуатацію в Києві, а також у деяких містах Київської області.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Після технічного тестування в Києві та Київській області, яке проходило з 14 травня, "Київстар" починає надання послуг в 3G-мережі.

"Ми довго анонсували швидкий запуск 3G в Києві і нарешті називаємо точну дату. Це важливий історичний момент для України і наших 26 мільйонів абонентів, адже слідом за першими містами ми відкриємо й інші регіони, - зазначив президент "Київстар" Петро Чернишов.

Реклама:

За його словами, комерційний запуск – це можливість для всіх охочих скористатися швидкісним мобільним інтернетом за розумні гроші. Ми вже запропонували клієнтам доступні тарифи на великі обсяги даних".

До дня комерційного старту в Києві та Київській області 3G-мережа працюватиме в поточному режимі - з допуском деяких абонентів.

Після запуску послуги мобільний інтернет тарифікуватиметься згідно з умовами тарифних планів клієнтів - як в мережі 2G, так і 3G.

Клієнти, які бажають користуватися мобільним інтернетом на максимальній швидкості, можливій у мережі 3G, можуть обрати один з нових тарифних планів або підключити інтернет-пакет від 50 до 3000 мегабайт.

Абонентам "Київстар" змінювати SIM-карту не потрібно.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!