Deutsche Bank може звільнити до 100 співробітників у Росії - ЗМІ

Неділя, 28 червня 2015, 16:27

Deutsche Bank може скоротити близько 100 співробітників в Росії в умовах складної економічної ситуації, що вплинула на роботу банку в країні.

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані з ситуацією джерела.

Скорочення торкнеться близько 100 співробітників з приблизно 1300, що працюють в РФ, зазначили співрозмовники. При цьому вони додали, що остаточного рішення щодо звільнень прийнято ще не було, і що обговорення скорочень знаходиться на ранній стадії.

Агентство також пов'язує можливі звільнення співробітників в Росії з планами банку щодо скорочення витрат і згортання частини інвестиційної банківської діяльності.

Реклама:

Наприкінці травня офіційний представник банку Анке Файль повідомила, що Deutsche Bank має інформацію про можливе відмивання грошей через його московський офіс і проводить внутрішнє розслідування за цим фактом.

Московський офіс Deutsche Bank тоді відсторонив від роботи кілька співробітників через розслідування позабіржових угод, що мають ознаки відмивання грошей. За словами співрозмовників агентства, майбутні скорочення співробітників не пов'язані з цими повідомленнями.

Прайм

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!