"Луганськтепловоз", підконтрольний росіянам, змінив прописку

Середа, 24 червня 2015, 13:03

Найбільший в Україні виробник тягового рухомого складу для залізниць "Луганськтепловоз", яким володіє російський "Трансмашхолдинг", переніс адресу свого місцезнаходження з Луганська в Сєвєродонецьк (Луганська обл.).

Про це йдеться у протоколі зборів акціонерів, пише "УНІАН".

Відповідне рішення ухвалили акціонери підприємства 15 червня на позачергових зборах у Сєвєродонецьку, внісши відповідні поправки в статут підприємства.

"Змінити місцезнаходження публічного акціонерного товариства "Луганськтепловоз" з адреси: м. Луганськ, вул. Фрунзе, 107 на адресу: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 52-Б", - сказано в протоколі.

Реклама:

Згідно з документом, для участі у позачергових зборах зареєструвалися п'ять акціонерів, які сукупно володіють 76,03% акцій. Головував на зборах голова наглядової ради Віктор Бикадоров.

Як повідомлялося, починаючи з липня 2014 року "Луганськтепловоз" працював з перебоями через бойові дії на сході України.

У грудні минулого року керівництво підприємства спростувало інформацію про демонтаж та вивезення свого обладнання в Росію.

"Луганськтепловоз" - найбільше підприємство України, що спеціалізується на випуску магістральних і маневрових тепловозів, електровозів, електропоїздів постійного і змінного струму, дизель-поїздів.

ЗАТ "Трансмашхолдинг" (Російська Федерація) через ЗАТ "Керуюча компанія "Брянський машинобудівний завод" контролює 76% акцій "Луганськтепловозу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!