Державіаслужба хоче анулювати призначення Atlasjet на внутрішні лінії

Середа, 24 червня 2015, 10:41

Державіаслужба України планує анулювати права авіакомпанії "Атласджет Україна" на експлуатацію внутрішніх ліній.

Про це повідомив партнер юридичної фірми "Анте" Юрій Гук, який представляє інтереси "Атласджет Україна", на свої сторінці у Facebook.

Державіаслужба має намір анулювати призначення компанії на маршрути з Києва у Дніпропетровськ, Донецьк, Луганськ, Запоріжжя, Одесу, Сімферополь, Тернопіль, Харків, Херсон, Чернівці, та зі Львова в Дніпропетровськ, Донецьк, Одесу, Харків і Херсон.

Залишається тільки напрямок Київ-Львів-Київ, за яким авіакомпанія нещодавно виконала перший рейс.

Реклама:

 "Державіаслужба виявила, що Атласджет не виконує внутрішніх рейсів! І попросила пояснення, інакше на наступній комісії права будуть анульовані. Справді, є така підстава для анулювання прав як невиконання рейсів за наданими правами понад 12 місяців", - написав він.

 "Чому Атласджет не виконує рейси поки не отримала міжнародні пояснювати вкотре не будемо, але звернемо увагу на наступне. 11 червня ми написали до Державіаслужби України листа, яким запитали, чи веде Державіаслужба статистику фактичного використання прав на повітряні лінії такими авіакомпаніями як МАУ, Роза Вітрів, Авіалінії Харкова та інші", - додав Гук.

За словами Гука Державіаслужбу повідомили, що у "Авіаліній Харкова" згідно з реєстром повітряних суден відсутні повітряні судна і кількість ліній, яка експлуатується останні 12 місяців дорівнює нулю.

"І вчора ми отримали відповідь на свій такий запит. Виявляється, у авіакомпаній сьогодні є загалом 434 права на повітряні лінії і відповідь на наш запит про їх фактичне використання потребує більшого часу. Але чомусь про використання прав саме Атласджетом Державіаслужба дуже добре знає", - додав він.

 докумен

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: