"Укргазвидобування" розпиляло 36 мільйонів на сейсморозвідку

П'ятниця, 19 червня 2015, 09:06

ПАТ "Укргазвидобування" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Вікоіл ЛТД" на сейсморозвідувальні роботи вартістю 35,73 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про сейсморозвідувальні роботи за технологією 3D, проводитимуть їх упродовж цього та наступного року на Сахновщинській площі (Харківська обл).

До кінця 2007 року до складу засновників входив Павло Бограш, а директором фірми був Олександр Зейкан. В 2008-2010 р.р. Зейкан був гендиректором державного підприємства "Укргеофізика", а Бограш став його заступником з комерційних питань.

Реклама:

Потім до літа 2012 р. власником "Вікоіл ЛТД" було українське ТОВ "Інтерсейс" Валерія Мінобудінова та Тетяни Квачової.

Наразі власність "Вікойл ЛТД" заведена на кіпрську компанію "Ю.Бі.Сейсмік Лімітед", кінцевим бенефіціаром котрої в реєстрі зазначений Махмуд Вахва Фараг.

Директором фірми є Сергій Карандюк, відомий як директор українського представництва швейцарської компанії "Useis SA", яка займається бурінням та ремонтом свердловин.

Нагадаємо, 18 чеврня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав вказівку НАК "Нафтогаз Україна" негайно змінити керівництво компанії "Укргазвидобування".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!