Кличко заплатить ще 600 тисяч доларів юристам за фінконсультації

Четвер, 18 червня 2015, 09:04

Департамент фінансів КМДА акцептував пропозицію юридичної компанії "White & Case LLP" (Великобританія) вартістю 600 тис доларів на здійснення правочинів за зовнішніми запозиченнями Києва.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Остаточно угоду мають укласти до кінця цього року.

"Це вже друга угода на обслуговування зовнішніх боргів Києва. Днями Департамент фінансів КМДА домовився з французькою фірмою "Lazard Freres SAS" на послуги вартістю 990 тис доларів по зовнішнім боргам", - пише видання.

Реклама:

У даний час в обігу перебувають єврооблігації Києва на 250 млн доларів зі строком обігу до 6 листопада 2015 року (кредитор Credit Suisse First Boston International, ставка по облігаціям від 2005 року становить 8% річних) і на 300 млн доларів зі строком обігу до 11 липня 2016 року (кредитор Kiev Finance PLC, ставка по облігаціям від 2011 року 9,375% річних).

Окрім того за даними Департаменту фінансів КМДА, внутрішній борг Києва на 1 червня становив 5,17 млрд грн по облігаціям внутрішньої місцевої позики.

В обох випадках КМДА домовлялось з фінансовими консультантами за переговорною процедурою, оскільки у березні Кабінет міністрів за пропозицією Міністерства фінансів визначив монополію цих фірм на допомогу державним позичальникам, які хочуть реструктуризувати свої зовнішні борги.

"Lazard Freres SAS" визначено фінансовим радником, "White & Case LLP" - юридичним радником.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: