"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Правоохоронці обшукують "Укрспирт"

Середа, 17 червня 2015, 16:30

У центральному офісі ДП "Укрспирт" та на місцях провадження діяльності підприємства 17 червня проводяться слідчі дії з перевірки ведення діяльності у 2014 році.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як зазначається, обшук проводиться згідно з ухвалою суду від 2 червня 2015 року про надання дозволу на проведення обшуку нежитлових приміщень, розташованих за адресою місто Київ, вулиця Бориса Грінченка.

Суд постановив, що метою проведення обшуку є виявлення та фіксація відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення та майна, яке було здобуте у результаті його вчинення шляхом вилучення предметів та документів, а саме журналу ввезення товарно-матеріальних цінностей за період 2014 року; журналу обліку сировини за період 2014 року; довідок про рух сировини при виробництві спирту за період 2014 року  та інших по визначених контрагентах ДП "Укрспирт".

Реклама:

"Обшук проводиться на предмет перевірки документів та електронних носіїв, які містять інформацію про фактичний товарообіг  ДП "Укрспирт"за період 2014 року", - йдеться у повідомленні.

У компанії додали,  що аналогічні обшуки відбуваються й на МПД ДП "Укрспирт". Також зазначається, що з цього приводу слідчі органи вже проводили обшук у листопаді у 2014 року.

"Нинішній обшук є спробою віднайти додаткові докази для справ , які  були порушені відносно посадових осіб ДП за період діяльності  2014 році", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: