"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін передав Харківський авіазавод і "Завод 410 ЦА" до складу "Укроборонпрому"

Вівторок, 16 червня 2015, 17:05

Кабінет міністрів виключив зі складу авіабудівного концерну "Антонов" Харківське державне авіаційне виробниче підприємство і державне підприємство "Завод 410 ЦА" і передав їх до складу "Укроборонпрому".

Про це йдеться у постанові кабінету міністрів № 393 від 15 червня 2015 року.

"Виключити із складу державного авіабудівного концерну "Антонов" Харківське державне авіаційне орденів Жовтневої революції та Трудового Червоного прапору виробниче підприємство і державне підприємство "Завод 410 ЦА" та включити до складу державного концерну "Укроборонпром", - йдеться у постанові.

"Передати цілісний майновий комплекс Харківського державного авіаційного орденів Жовтневої революції та Трудового Червоного прапору виробничого підприємства, цілісний майновий комплекс держпідприємства "Завод 410 ЦА" із сфери управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі в управління Державного концерну "Укроборонпром", - зазначається у документі.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів передав ДП "Антонов" зі складу державного авіабудівного концерну до складу Державного концерну "Укроборонпром".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: