"Київстар" запустив 3G в Києві та області

Вівторок, 16 червня 2015, 10:15

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" запустив комерційну експлуатацію 3G мережі в Києві та 23 містах області.

Про це йдеться в повідомленні оператора.

"Київстар" відкрив мережу 3G для всіх клієнтів, яка повністю покриває столицю України і 23 міста Київської області, включаючи міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Послуга широкосмугового мобільного Інтернету доступна для підключення всім абонентам у цих містах.

Реклама:

16 червня швидкісний мобільний інтернет 3G від "Київстар" з'явився в Києві, а також в таких населених пунктах передмістя: Бориспіль, Віта-Поштова, Вишневе, Вишгород, Гора, Коцюбинське, Крюківщина, Лісники, Мархалівка, Новосілки, Нові Петрівці, Петровське, Проліски Софіївська Борщагівка, Старі Петрівці, Щасливе, Петропавлівська Борщагівка, Романків, Ходосівка, Хотів, Хотянівка, Чабани, Чайки.

Скористатися послугами в 3G-мережі можуть всі абоненти оператора, мобільні пристрої яких підтримують цей стандарт зв'язку.

"Київстар" надає швидкісний мобільний інтернет за технологією HSPA + з максимальною швидкістю передачі даних до 42 Мбіт/с.

Мережа 3G покриває Київ і зазначені 23 населених пункти повністю за принципом "суцільного покриття".

Роботу 3G на цій території забезпечують близько 700 базових станцій Ericsson.

З 14 травня по 15 червня "Київстар" проводив в цих містах ретельну налагодження устаткування і технічне тестування за участю абонентів.

За цей час послугами в мережі 3G скористалися понад 69 тисяч клієнтів "Київстар" у Київській області, які використовували понад 24 тисяч терабайт трафіку.

В середньому кожен абонент використав близько 50 Мб в день.

 натисніть для збільшення

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: