"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Абромавичус у Брюсселі обговорить торгівлю з ЄС

Четвер, 7 травня 2015, 09:33

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус 7-8 травня здійснить робочу поїздку до Брюсселю, де візьме участь у першому міністерському засіданні Східного партнерства з питань торгівлі та проведе низку зустрічей на найвищому рівні у європейських інституціях.

Про це "Укрінформ" повідомили у Представництві України при ЄС.

Програмою візиту передбачені зустрічі Абромавичуса з єврокомісаром з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом та головою Комітету з міжнародної торгівлі Європарламенту Берндом Ланге.

Під час міністерської зустрічі Східного партнерства з питань торгівлі відбудеться дискусія стосовно умов, необхідних для успішного розвитку торговельної складової Східного партнерства, йтиметься про можливості та виклики, що впливають на торгівлю між країнами.

Реклама:

Також учасники заходу планують обговорити спільні кроки ЄС і партнерів, спрямовані на забезпечення ефективного впровадження поглиблених і всеохоплюючих зон вільної торгівлі.

Український міністр поінформує європейських колег про хід економічних реформ в Україні, зокрема, щодо подальших кроків з дерегуляції бізнес-середовища. Також обговорюватимуться питання підготовки до імплементації торговельної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, починаючи з 1 січня 2016 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: