Бойовики "ЛНР" захопили птахофабрику Бахматюка - агрохолдинг

Середа, 6 травня 2015, 12:24

У ніч на 5 травня невідомі озброєні особи незаконно вторглися на територію ТОВ "Луганська птахофабрика" (с. Червоний Прапор), що входить в структуру агрохолдингу Avangardco IPL.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначається у повідомленні, загарбники заявили, що мають намір націоналізувати фабрику, а також відновити виробничий процес на території підприємства, зупиненого у листопаді 2014 року. Відповідні заяви було озвучено колективу птахофабрики.

"Агрохолдинг Avangardco IPL наголошує, що наразі не контролює територію підприємства і не має доступу ані до складських запасів, ані до техніки, ані до логістичного комплексу. Відтак усю повноту відповідальності за можливі пошкодження як потужностей самого підприємства, так і довколишніх будівель нестимуть бойовики терористичної організації "ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Згідно із повідомленням, наразі озброєння із території фабрики відведено, однак у будь-який момент техніка може знову опинитись поруч із підприємством.

Нагадаємо, у листопаді 2014 фабрику "Червоний прапор" (Луганська область) та фабрику "Інтербізнес" (Донецька область) було законсервовано.

Як відомо, власником агрохолдингу Avangardco IPL є Олег Бахматюк.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: