"Нафтогаз" збирає наглядову раду "Укрнафти", але без зміни менеджменту

П'ятниця, 22 травня 2015, 12:43

НАК "Нафтогаз України" вирішив провести 29 травня засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта".

Про таке рішення повідомляється в листі глави "Нафтогазу" і глави наглядової ради "Укрнафта" Андрія Коболєва на адресу членів наглядової ради "Укрнафти".

Згідно з документом, НС розгляне звіт правління компанії за результатами фінансово-господарської діяльності за 2014 рік.

Разом з тим будь-які пропозиції щодо зміни менеджменту "Укрнафти" в порядку денному відсутні.

Реклама:
 

Велика частина питань, які планується розглянути на засіданні, ставиться до підготовки загальних зборів акціонерів компанії.

 

Як повідомлялося, раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що склад менеджменту компанії "Укрнафта" зазнає змін, між акціонерами буде підписано нову акціонерну угоду.

Головою правління "Укрнафти" значиться Пітер Ванхеке, директором з корпоративного розвитку та стратегії - Михайло Бакуненко, виконавчим директором - Володимир Пустоваров.

У НС "Укрнафти" входять Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Михайло Кіперман, Тимур Новиков, Урієль Цві Лейбер, Поліна Загнітко, Ярослав Теклюк, Петро Столяр, Сергій Коновець, Сергій Перелома і Андрій Коболєв.

НАК "Нафтогаз України" належить 50% + 1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку (Дніпропетровськ), - порядку 42% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!