Влада РФ заарештувала сонячні електростанції Клюєвих в Криму

Вівторок, 19 травня 2015, 12:44

Федеральна служба судових приставів за позовами некомерційної організації Фонд захисту вкладників (Москва) опечатала і наклала арешт на всі сонячні електростанції, що належать братам Андрію та Сергію Клюєвим.

Про це йдеться в рішеннях Арбітражного суду окупованого Криму, передає "ЛігаБізнесІнформ".

Арешт накладено на активи компаній "Капела Солар", "Юпітер Солар" і "Оріон Солар", які володіють трьома чергами сонячної електростанції в Миколаївці загальною потужністю 69,7 МВт.

Також заарештована сонячна електростанція в Родниковому потужністю 7,5 МВт, (записана на компанії "Крайміа Солар 1", "Крайміа Солар 2", "Крайміа Солар 3", "Крайміа Солар 4", "Крайміа Солар 5"), і сонячна електростанція в Охотникове потужністю 82,65 МВт ("Омао Солар", "Оспрій Солар", "Оріол Солар", "Оузіл Солар").

Реклама:

Як зазначається, наразі ці активи Клюєвих перебувають у заставі "Ощадбанку".

Арбітражний суд анексованого Криму задовольнив позови російського Фонду захисту вкладників про арешт заставного майна українського банку, у тому числі - активів братів Клюєвих, пише видання.

У свою чергу в січні-лютому минулого року Господарський суд Києва стягнув з групи компаній Activ Solar 53,5 млн євро, і 83 млн доларів прострочених боргів.

Нагадаємо, брати Клюєви перереєстрували свої кримські компанії за російським законодавством в січні цього року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: