МВС відписало Жванії 7 мільйонів за зв’язок

Четвер, 14 травня 2015, 09:14

Міністерство внутрішніх справ уклало угоду з СУНП ТОВ "Інфоком" на телекомунікаційні послуги вартістю 7,3 млн грн.

Про це пишуть  "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Йдеться про послуги з підтримки та розвитку ресурсів телекомунікаційної віртуальної корпоративної мережі, підключення по волоконно-оптичній лінії зв’язку, а також технічний супровід мережі та абонентського обладнання тощо

"Інфоком" надає послуги МВС уже 18 років, замовлення на комунікаційні послуги щороку отримує без відкритих торгів, оскільки саме ця фірма побудувала відомчу мережа на рівні обласних та районних центрів та єдину цифрову відомчу телекомунікаційну мережу МВС.

Реклама:

На сьогодні в мережі 619 цифрових каналів зв’язку за технологією IP VPN, по кожному з яких функціонують чотири віртуальні підмережі відомчого зв’язку МВС (для ДІАЗ, РА Укрбюро Інтерполу, відомчого телефонного зв’язку, відеоконференцзв’язку МВС між апаратом МВС та локальними структурами).

Засновниками "Інфокому" є німецька компанія "Controlware GMBH" й українське ТОВ "Вектор Плюс", одноосібним власником котрого є Ігор Керезь, відомий як співвласник "Діамантбанку".

Він володіє 46,8% акцій банку: часткою в 22% через ТОВ "ПФК "Енергоінвест", ще двома частками по 12,40% через ТОВ "Інтер-Вент" і ТОВ "Техно-Інвест".

У цьому ж банку 24% має Давид Жванія, колишній нардеп від Партії регіонів. За останні п’ять років фірма отримала від МВС 32,22 млн грн, щороку сума коливається від 5 до 7 мільйонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!