Кабмін погодив умови конкурсу на будівництво дороги "Львів-Краковець"

Понеділок, 6 квітня 2015, 12:59

Кабінет міністрів погодив умови концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги "Львів-Краковець".

Відповідне розпорядження урядовці прийняли в середу. Копія документу є в розпорядженні ЕП.

"Погодити умови концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги Львів-Краковець", - йдеться в розпорядженні.

Крім того, як зазначається у документі, Державному агентству автомобільних доріг провести в установленому порядку концесійний конкурс з урахуванням умов його проведення та про результати поінформувати Кабмін.

Реклама:

Згідно із державною цільовою економічною програмою розвитку автодоріг загального користування на 2013-2018 роки будівництво та експлуатацію нової автодороги передбачається здійснювати на умовах концесії за кошти інвестора, йдеться у документі.

За інформацією, що міститься у документі, загальна сума плати за експлуатаційну готовність автодороги Львів-Краковець впродовж терміну експлуатації дороги за розрахунками становитиме близько 19300,56 мільйона гривень.

Як зазначається, фактичний розмір плати та експлуатаційну готовність буде розраховуватися після введення автодороги в експлуатацію.

Нагадаємо, раніше уряд Польщі прийняв рішення про виділення Україні 100 млн євро "довгого кредиту". Як зазначається, половина цих коштів буде спрямована на будівництво автошляхів до міжнародних пунктів пропуску на кордоні

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: