Порошенко жодного разу не ремонтував Севастопольський морзавод - віце-прем'єр РФ

Субота, 4 квітня 2015, 16:36

Севастопольський морський завод, яким володів український президент Петро Порошенко, за весь час перебування Криму у складі України жодного разу не ремонтувався.

Про це написав російський віце-прем'єр Дмитро Рогозін в Twitter, пишуть "РИА Новости".

Також віце-прем'єр опублікував у своєму мікроблозі фото морського заводу, за якими можна судити про стан підприємства. На зображеннях - напівзруйновані або повністю зруйновані будівлі та цехи, вибиті вікна, територія завалена будівельним сміттям.

"Я сьогодні переконався в тому, в якому "прекрасному" стані Порошенко тримав свій власний завод. Просто немає слів. Завод не вбитий тільки завдяки патріотизму тих людей, які на цьому заводі в невеликій кількості працювали. В цілому просто дивно, як можна ставитися до особистої власності", - сказав Рогозін на нараді.

Реклама:
 

Рогозін зазначив, що російська влада має намір незабаром модернізувати і запустити в роботу цеху заводу та забезпечити його замовленнями.

"Севморзавод" - найбільше суднобудівне підприємство регіону, разом з ще 12 об'єктами постановою уряду міста був націоналізований на початку березня.

З 2010 року завод належав концерну "Укрпромінвест" Петра Порошенка.

 

Наприкінці лютого цього року самопроголошений уряд Севастополя своїм рішенням націоналізував 13 промислових підприємств міста, в їх числі Севастопольський морський завод.

Майже всі промислові підприємства, що перейшли у власність міста, є підрозділами "Севморзаводу" і спеціалізуються в області судноремонту та виробництва корабельного устаткування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!