"Київстар" розпочав тестувати 3G у Львові

Четвер, 30 квітня 2015, 18:46

"Київстар" розпочав тестування 3G у львівському офісі.

Про це йдеться у прес-релізі мобільного оператора.

Як зазначається, понад 200 працівників щоденно навантажують трафіком мережу, щоб технічні спеціалісти могли якнайкраще налаштувати всі параметри для коректної роботи.

"Технічні фахівці "Київстар" продовжують розвивати 3G мережу в Україні. Паралельно із запуском повноцінної мережі в масштабах міст у Броварах Київської області та Кам’янці-Подільскому на Хмельниччині, оператор відкрив тестову лабораторію у Львові", - йдеться у прес-релізі.

Реклама:

"Відтак, технічні спеціалісти 3G-офісу можуть повноцінно випробувати можливості та специфіку обладнання, яке працюватиме з 3G. А працівники львівського офісу вже безпосередньо можуть оцінити переваги і швидкості 3G-мережі та спробували власноруч завантажити файли великого об’єму, передивитися фото та відео з Інтернету і здійснити відео-дзвінки", - повідомляє прес-служба.

"В середньому за день в мережі нашої тестової львівської лабораторії 3GKyivstarTestLab  реєструється понад 200 абонентів, які здійснюють голосові виклики і використовують опцію передачі даних за допомогою 3G", - заявив Олександр Марцонь, головний інженер у Львові, Рівному та Луцьку.

За його словами, в різний період часу та з різними видами і марками телефонів у львівському офісі вдалося досягнути швидкості завантаження через мобільну мережу понад 30 Мбіт/сек і 4 Мбіт/сек на передачу інформації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: