"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Допомога у встановленні кондиціонерів від MYService®

Вівторок, 28 квітня 2015, 11:07

Сучасний кондиціонер — це складний і багатофункціональний пристрій, який створює комфортну атмосферу в домі. Популярність цих пристроїв не викликає сумнівів, а їх виробники постійно випускають нові, досконаліші моделі.

 

Які бувають види кондиціонерів?

Асортимент сучасних кондиціонерів широкий і різноманітний. Прагнучи звести до мінімуму споживання електроенергії, а також підвищити ефективність охолодження або обігріву, виробники регулярно створюють нові модифікації цих пристроїв.

На сьогодні кондиціонери діляться на такі категорії:

Реклама:
  • Мобільні — найпростіший вид. Їх легко переносити з кімнати в кімнату. Суть роботи в наступному: повітря в приміщенні проходить через кондиціонуючу систему і в ній ділиться на гарячий і холодний потоки. Холодний залишається в кімнаті, гарячий по шлангу виводиться на вулицю.
  • Касетні — компактні й непомітні, вони призначені для встановлення над підвісною стелею. Охолоджене ними повітря розподіляється по кімнаті у декількох напрямках, через нижню частину блоку.
  • Колонні — використовуються переважно у приміщеннях з дорогою електронікою, що вимагає спеціальної температури (АТС, комп'ютерні зали). Важкі та громіздкі, вони відрізняються високою потужністю і встановлюються на підлозі.
  • Канальні — підходять для охолодження повітря одночасно в декількох приміщеннях. Більша частина пристрою ховається за підшивною або підвісною стелею, а охолоджене повітря розподіляється за допомогою прихованих повітроводів, захищених теплоізоляцією.
  • Інверторні — відрізняються безперервним режимом роботи. У міру остигання повітря у приміщенні вони не вимикаються, а переходять на малу потужність. Завдяки цьому принципу вони витрачають менше електроенергії, виробляють менше шуму, довше служать.
  • VRF-система — складний пристрій з декількох зовнішніх і внутрішніх блоків під управлінням багатофункціональної автоматики. Відрізняються чудовою здатністю до енергозбереження, але й високою вартістю.
  • Спліт-система — відрізняється можливістю не тільки охолодження, але й обігріву повітря. Такі системи мають безліч підвидів, але принцип їх конструкції однаковий: зовнішній блок кріпиться на фасаді будівлі, а внутрішній — всередині приміщення. Розміщуються як на стелі, так і на стінах, а також на підлозі — залежно від різновиду кондиціонера. Деякі моделі можна навіть вбудовувати у підвісну стелю.
 

Всі кондиціонери, за винятком мобільних, вимагають професійної установки. Для того щоб не помилитися у виборі майстра, вам варто звернутися до інтернет-магазину послуг MYService.

Це унікальне місце, де зібрані тисячі популярних послуг, для замовлення яких знадобиться всього кілька хвилин. MYService співпрацює тільки з перевіреними фахівцями своєї справи і гарантує якість виконання робіт.

Чому варто замовити монтаж кондиціонера в інтернет-магазині послуг MYService?

Встановлення кондиціонерів — це послуга, замовляючи яку у MYService, ви отримуєте цілий ряд переваг:

  • MYService співпрацює тільки з кваліфікованими фахівцями;
  • майстри, що виконують монтаж і підключення, володіють необхідною професійною підготовкою, яка виключає можливість помилок;
  • майстри проводять встановлення, використовуючи якісне обладнання та оптимально підібрані матеріали;
  • під час встановлення фахівці дотримуються всіх правил безпеки, гарантуючи надійність підключення і довгий термін експлуатації кондиціонера;
  • менеджери інтернет-магазину послуг MYService оформлять заявку на зручний для вас час;
  • вартість робіт завжди найвигідніша на ринку послуг такого роду.

Обслуговування кондиціонерів і якість їх встановлення безпосередньо впливають на термін життя пристрою. Тому значно вигідніше оплатити послуги хорошого фахівця з монтажу, ніж купувати новий кондиціонер або багаторазово ремонтувати старий.

Як замовити встановлення кондиціонера в Києві за допомогою інтернет-магазину послуг MYService?

Процедура замовлення проста і вимагає мінімуму зусиль.

  • Перш за все, вам необхідно зайти на сайт MYService за адресою https://mys.ua/, де ви знайдете кілька категорій послуг, серед яких треба обрати встановлення і ремонт техніки.
  • У цій категорії вам оберіть розділ, присвячений встановленню та підключенню побутової техніки, а конкретніше — встановленню кондиціонерів.
  • У цьому розділі ви побачите як опис, так і вартість встановлення кондиціонера залежно від його потужності.
  • Все, що вам залишиться зробити, це заповнити форму заявки на сайті, ввівши свої контактні дані для подальшого уточнення деталей замовлення.

Після цього співробітники інтернет-магазину послуг MYService узгодять з вами час виконання необхідних робіт, і в зазначений термін майстри приїдуть і встановлять ваш кондиціонер.

Замовляючи встановлення кондиціонерів за допомогою інтернет-магазину послуг MYService, ви отримуєте гарантію якості виконаних робіт, а разом з нею — впевненість у надійності вашої кліматичної техніки.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!