У Кличка обіцяють вкладати гроші в ремонт доріг у дворах, а не в "урядові" дороги

Неділя, 26 квітня 2015, 16:26

Влада міста змінює підхід до розподілу коштів, виділених на ремонт дорожнього покриття, і сконцентрує увагу на відновленні міжквартальних та дворових доріг.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми відмовилися від практики вкладення коштів у ремонт "урядових" доріг - основна увага повинна бути приділена житловим кварталам. Всього цього року виділено близько 550 млн грн на ремонт дорожнього покриття. Близько 300 млн ми плануємо витратити на ремонт міжквартальних та дворових проїздів", - цитує Ніконова прес-служба КГГГ.

Перший заступник голови КМДА у неділю відвідав двори, на території на які жителі мали найбільше нарікань.

Реклама:

"У підсумку огляду Ніконов доручив профільним службам до 20 травня відремонтувати 1625 квадратних метрів дорожнього покриття і 470 квадратних метрів тротуарів", - йдеться в повідомленні.

Основною проблемою, на думку Никонова, є відсутність будь-якої концепції розвитку прибудинкових територій.

"Багато площі не мають функціонального призначення, а їх можна було б використовувати, насамперед, для облаштування дитячих і спортивних майданчиків. Я вважаю, що кожен двір повинен отримати власну індивідуальну концепцію розвитку", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: