"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податковий компроміс заробив для бюджету майже 359 мільйонів

П'ятниця, 24 квітня 2015, 09:48

У результаті досягнення податкового компромісу до бюджету надійшло 358,8 мільйона гривень.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної фіскальної служби.

Згідно із повідомленням, із загальної кількості поданих заяв 2 236 заяв надійшло від платників податків з наміром досягнення податкового компромісу до неузгоджених сум податкових зобов’язань щодо яких триває процедура адміністративного/судового оскарження.

Податковий компроміс було досягнуто по 1 511 таких зверненнях, за результатами застосування якого до бюджету надійшло 138,1 мільйона гривень, йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Серед платників податків, що забажали скористатись перевагами застосування податкового компромісу, виявилось чимало суб’єктів господарювання щодо яких слідчими податкової міліції провадилось досудове слідство за фактами ухилення від сплати податків", - зазначили у прес-службі.

На сьогоднішній день в результаті досягнення податкового компромісу закрито 170 кримінальних проваджень, у яких до бюджету сплачено майже 131 мільйон гривень.

Серед платників податків щодо яких закривались кримінальні провадження - великі будівельні гіпермаркети, підприємства енергетичної галузі, телекомунікаційної сфери тощо, йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!