"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Окупаційна "влада" знизила зарплату севастопольським вчителям

Вівторок, 14 квітня 2015, 12:21

У Севастополі заробітна плата вчителів за березень зменшилася в середньому на тисячу рублів.

Про це заявила вчитель школи № 22 Любов Смирнова у ході брифінгу в "законодавчих зборах" Севастополя, пишуть "Новости Крима".

"Базовий оклад вчителя вищої категорії школи № 22 у 2015 році так і залишився в розмірі 15 тис. рублів, а вчитель школи № 30, отримавши "розрахунківку", виявила різницю в бік зменшення на 1.200 рублів", - повідомила Смирнова.

Дану інформацію підтвердила голова "Севастопольської міської організації профспілки працівників освіти і науки" Тетяна Козлова. "Люди в шоці. Зарплата в березні виявилася меншою на тисячу порівняно з січнем - лютим 2015 року", - сказала вона.

Реклама:

Начальник "управління загальної середньої, дошкільної освіти головного управління освіти і науки" Олена Богомолова, у свою чергу, заявила, що на сьогодні заборгованість із стимулюючих виплат за січень-березень погашено.

При цьому Козлова зауважила: "Я розбиралася з Балаклавським районом, у педагогів у платіжних документах не вказана сума стимулюючих".

Усі педагоги, за її словами, поставили свої підписи в наказі про зміну умов оплати праці педагогам шкіл, дитсадків та прийняття базової розрахункової одиниці працівників галузі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!