"Нафтогаз" заплатить 1,5 мільйона за оцінку його запасів нафти і газу

П'ятниця, 13 березня 2015, 11:26

НАК "Нафтогаз України" заплатить 1,5 млн доларів компанії Ryder Scott Co. LP  за послуги з геологорозвідки і незалежної оцінки запасів вуглеводнів на існуючих і перспективних нафтогазових родовищах компанії, а також її дочірніх структур.

Про це йдеться у повідомленні компанії на веб-порталі "Державні закупівлі", пише "УНІАН".

Згідно з тендерною документацією, американська компанія проведе незалежну оцінку запасів вуглеводнів на нафтогазових родовищах "Укргазвидобування", "Чорноморнафтогазу" в анексованому Росією Криму, а також родовищ у Єгипті.

Всього у конкурсі брали участь 11 компаній з США, Англії, України, Польщі, Канади і Норвегії з ціновими пропозиціями від 825 тисяч доларів до 3,75 млн доларів.

Реклама:

Як відомо,  "Нафтогаз України" хоче залучити провідні підприємства авіакосмічної галузі України для пошуку нових нафтогазових родовищ з використанням технологій дистанційного зондування землі з космосу.

Ryder Scott Co. LP - одна із найстаріших і найбільших у світі компаній з розвідки і оцінки запасів вуглеводнів нафтогазових родовищ. Компанія заснована в 1937 році. Працює як в США, так і по всьому світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!