Amazon припиняє працювати в окупованому Криму

П'ятниця, 6 лютого 2015, 13:13

Найбільший американський інтернет-магазин Amazon попередив клієнтів в окупованому Криму про необхідність видалити аккаунти до 13 лютого.

Про це пише ТАСС.

У листі, розісланому користувачам, зазначається, що якщо акаунти видалено не буде добровільно, то компанії доведеться видалити їх у примусовому порядку.

"Ваш обліковий запис AWS має зареєстровану адресу для виставлення рахунку в регіоні Крим. Через економічні санкції, нещодавно анонсовані урядом США, які забороняють експорт або поставку послуг у АР Крим, ви повинні видалити всі ресурси з AWS і закрити свій аккаунт AWS на 12 ранку за тихоокеанським часом, у п'ятницю, 13 лютого 2015", - йдеться у листі компанії, який є у розпорядженні ТАСС.

Реклама:

З початку лютого компанія Google також обмежила надання низки своїх послуг для мешканців окупованого Криму. Зокрема, багато користувачів зараз не мають можливості скачувати і оновлювати програми з магазину додатків.

30 січня торговий онлайн-майданчик eBay оголосив про неможливість організувати повноцінну роботу сервісу в окупованому Криму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: