"Людмила фарм" спростувала звинувачення СБУ у мільярдному завищенні цін

П'ятниця, 20 лютого 2015, 15:38

"Людмила фарм" спростувала інформацію, яка була опублікована в ЗМІ, про мільярдне завищення цін на медикаменти.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як повідомляється, "Людмила фарм" працює з 1997 року на ринку і є на сьогоднішній день однією з найбільш професійних компаній з висококваліфікованими працівниками та бездоганною репутацією.

"Партнерами компанії є виробники, які вчать нас і які зробили багато для передачі досвіду з ведення принципів соціально-відповідального бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

У прес-службі також повідомили, що якщо взяти факти про постачання компанії по державних торгах, то, навіть при поверхневому аналізі, постійно простежується два факти: "Людмила фарм" - це препарати найвищої якості, а також перемога в торгах компанії супроводжується завжди зниженням ціни в порівнянні з попередніми періодами, коли вигравали інші компанії.

"У результаті зростання гривневих цін по нашій компанії в МОЗ у порівнянні з гривневими цінами 2013 року становив менше 25% в середньому при тому, що по іншим компаніям він вище 80%, а зростання валюти 100%. Ці цифри є у відкритому доступі і їх легко перевірити", - говрить в повідомленні.

Якщо говорити про СБУ, то в сферу компетенції цього органу входять злочини проти держави, терористична діяльність і т.п. Економічні злочини не входять у сферу компетенції СБУ.

"Наведені цифри щодо об'ємів продажів вірні. Але, якщо припустити, що вони "приблизно відповідають сумі збитків", то це означає, що поставок медикаментів не було. Абсурдно, але звучить для тих, хто не розуміється потужно", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше "ДС" писала, що компанією, яку СБУ підозрює в нанесенні держбюджету збитків на 1,26 млрд гривень за завищення цін на ліки, виявилося ТОВ "Людмила-Фарм".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: