ЄБРР реструктуризував кредити підприємствам Львова та Івано-Франківська

П'ятниця, 20 лютого 2015, 15:10

ЄБРР реструктуризував кредити, надані комунальним підприємствам "Івано-Франківськтеплокомуненерго", "Львівелектротранс" та "Львівавтодор" під гарантії міст, продовживши термін їх погашення на п'ять років.

Про це повідомили у представництві банку в п'ятницю, відповідні документи було укладено наприкінці минулого року, передає "Інтерфакс-Україна".

Зазначені кредити терміном на 10 років і пільговим періодом три роки ЄБРР схвалив у 2009 році.

За даними Мінфіну, розмір кредиту державному міському підприємству "Івано-Франківськтеплокомуненерго" становить 7,2 млн євро, новий термін його остаточного погашення - кінець 2023 року.

Реклама:

Щодо комунальних підприємств "Львівелектротранс" та "Львівавтодор" йдеться про кредити на суму відповідно 19,55 млн євро і 11,25 млн євро, а новий остаточний термін їх погашення - 12 вересня 2024 року.

У всіх трьох випадках, як зазначено в інформації Мінфіну, ставку кредиту встановлено на рівні шестимісячного EURIBOR+маржа 6%.

За даними влади Львова, за умовами реструктуризації пільговий період за кредитами становить один рік, а потім їх погашатимуть 18 рівними платежами кожні шість місяців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!