"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Збори акціонерів "Укртатнафти" знову не відбулися через "приватівців"

Четвер, 19 лютого 2015, 18:21

Заплановані на четвер збори акціонерів ПАТ "Укртатнафта" не відбулися внаслідок відсутності кворуму, через неявку акціонерів, асоційованих з групою "Приват".

Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз України".

Як зазначається, для участі у зборах зареєструвався тільки представник НАК "Нафтогаз України".

"Питаннями порядку денного зборів були, зокрема, припинення повноважень та обрання членів наглядової ради та ревізійної комісії підприємства", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Нагадаємо, що 14 жовтня 2014 року збори акціонерів "Укртатнафти" також не відбулися через неявку акціонерів, що контролюються групою "Приват".

Нинішній склад наглядової ради "Укртатнафти" було обрано на зборах акціонерів у липні 2010 року. До нього ввійшли: Євген Бакулін, Валентин Франчук, Едуард Швидкий, Костянтин Бородін, Ірина Варакута, Олександр Лазорко, Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Сергій Глушко, Олександр Ярославський та Михайло Кіперман.

"Укртатнафта" - найбільша нафтопереробна компанія України, державна частка "Нафтогазу України" в статутному капіталі якої становить 43,054% акцій. Мажоритарний пакет акцій "Укртатнафти" належить структурам, асоційованим з групою "Приват".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: