"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-директора "Центренерго" взято під варту

Четвер, 12 лютого 2015, 14:20

Печерський районний суд Києва за клопотанням Генеральної прокуратури України обрав екс-директору енергогенеруючої компанії ПАТ "Центренерго" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури.

Як наголошується, затриманому повідомлено про підозру за ч.4 ст.368 КК України, до взяття під варту він ухилявся від спілкування з органами досудового розслідування.

"Встановлено, що директор "Центренерго", діючи за попередньою змовою зі своїм заступником та іншими невстановленими службовими особами цього ж підприємства, шляхом вчинення протиправного впливу на членів тендерного комітету Зміївської ТЕС, отримали неправомірну вигоду в розмірі 865 тис. грн за виконання договорів державних закупівель", - наголошується в повідомленні.

Реклама:

У Генпрокуратурі також нагадали, що наприкінці минулого року заступнику директора "Центренерго" було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.368 КК України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і одночасно визначив розмір застави в сумі 1,28 млн грн.

Як відомо, очолював "Центренерго" на той час Олег Жебський.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!