Кримчан залишили без обіцяних пільг

Понеділок, 5 січня 2015, 18:40

З 1 січня 2015 в анексованому Криму діють лише українські пільги на проїзд у пасажирському транспорті, вони чинні лише при поїздках територією півострова.

Про це повідомляє кореспондент "Крим.Реалії".

Пільги на поїздки в Росію кримчанам, як і раніше, не надаються. Відповідне роз'яснення адміністрація керченського автовокзалу розмістила на віконці однієї з кас.

Крім того росіяни, які приїжджають до Криму, згідно з роз'ясненням, не можуть користуватися на півострові тими пільгами, які вони мають у поїздках по своїй країні.

Реклама:

"З 1.01.2015 усі пільги, що були при Україні, зберігаються тільки для жителів Криму з кримською пропискою і тільки для проїзду по Криму. Для поїздки в Україну (ветеранам та учасникам ВВВ) - лише за талонами міжнародного зразка. Для поїздки на материкову Росію і росіян по Криму - пільг немає", - йдеться в оголошенні.

Ця інформація для багатьох керченських пенсіонерів стала несподіванкою. Читаючи оголошення, кримчани засмучуються, що, незважаючи на закінчення так званого перехідного періоду в Криму, вони не стали "повноцінними росіянами".

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: