"Укрзалізниця" цього року підвищить тарифи на проїзд у поїздах

Четвер, 22 січня 2015, 19:31

Державна адміністрація залізничного транспорту України планує у 2015 році провести у декілька етапів індексацію тарифів на проїзд у пасажирських поїздах.

Про це на прес-конференції повідомив виконуючий обов'язки генерального директора "Укрзалізниці" Максим Бланк, передає УНІАН.

"Щодо населення - очікуване підвищення тарифів відбудеться у кілька етапів. Перше підвищення - це близько 6-7%, але ми впевнені, що в цьому немає нічого хворобливого з урахуванням інфляції у країні. Програма буде поетапна, але поки ще не сформований відповідний проект наказу Мінінфраструктури, выдбуваються фінальні обговорення", - сказав Бланк, не уточнивши інших подробиць.

Він також нагадав, що Міністерство інфраструктури має намір від лютого цього року підвищити на 30% тарифи на перевезення вантажів залізничним транспортом, причому тарифи на перевезення вугілля всередині країни у період опалювального сезону будуть підвищені на 10%, а наступне підвищення тарифу на перевезення вугілля буде проведене у квітні 2015 року - на 18%, тобто після завершення опалювального сезону.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!