"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київський електрованогоремонтний завод модернізує вагони метрополітену

Четвер, 22 січня 2015, 20:53

Київський електрованогоремонтний завод запропонував найкращу цінову пропозицію у конкурсі на модернізацію вагонів Київського метрополітену в рамках другого етапу модернізації.

Про це свідчить публікація у Віснику державних закупівель, повідомляє пре-служба "Укрзалізниці".

Як зазначається, тендер був оголошений у грудні 2014 року і участь у ньому, окрім КЕВРЗ, взяли ще два вітчизняних підприємства.

Згідно з протоколом розкриття тендерних пропозицій від 30 грудня 2014 року Київський електровагоноремонтний завод запропонував найнижчу цінову пропозицію у 850,092 млн гривень.

Реклама:

За словами голови правління заводу Романа Якуб’яка, КЕВРЗ - єдиний завод в Україні, який виконує капітальний ремонт всіх обсягів усім електропоїздам змінного та постійного струму і потужностей заводу вистачить для виконання модернізації вагонів метро Київського метрополітену.

"Я впевнений, що ми зможемо задовольнити вимоги замовника щодо модернізації вагонів метрополітену. Окрім того, усі податки за виконані нами роботи повернуться у міську казну столиці. І в подальшому, вагони метрополітену можуть ремонтуватись на нашому підприємстві", - наголосив голова правління КЕВРЗ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!