Лише 6 з 134 претендентів на голову "Укрзалізниці" відповідають вимогам конкурсу

Понеділок, 12 січня 2015, 20:06

Станом на 11 січня для участі у конкурсному відборі на посаду генерального директора "Укрзалізниці" подали заявки 134 кандидати, на очільників аеропортів - 93.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства інфраструктури.

"При цьому 80 зі 134 кандидатів на посаду керівника "Укрзалізниці" не відповідають вимогам проекту. Решта 54 вже пройшли кваліфікаційне оцінювання. Повністю відповідають вимогам проекту лише 6 кандидатів, інші 48 - частково", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з 93 претендентів на посаду керівників аеропортів "Бориспіль" і "Львів" кваліфікаційне оцінювання пройшли 50, з яких лише 12 - повністю відповідають вимогам конкурсу, решта - частково.

Реклама:

У прес-службі також нагадали, що до експертної групи з відбору кандидатів на посади керівників Укрзалізниці, аеропортів "Бориспіль" та "Львів" входять представники Мінінфраструктури та компаній Talent Advisors, ЕBS та Deloitte.

Формування кандидатського пулу триває до 19 січня включно.

"З 20 січня стартують інтерв’ю кандидатів на посади генеральних директорів "Укрзалізниці", аеропортів "Бориспіль" та "Львів" з членами експертної групи", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!