Бойовики захопили відділення банку "Фінанси та Кредит"

Вівторок, 9 грудня 2014, 12:42

Бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР" блокується робота ряду відділень Банку "Фінанси та Кредит" у Донецькій і Луганській областях.

Про це повідомив Директор центру регіонального розвитку Банку "Фінанси та Кредит" Олег Далеко, передає прес-служба фінустанови.

Як зазначається, терористами було опечатано центральне відділення в місті Луганськ, а також частина приміщень центрального відділення Банку в місті Донецьк, складений опис майна та вилучено ключі відділення в місті Єнакієве. Співробітники відділень були змушені залишити свої робочі місця.

"Усіх клієнтів Донецького РУ ми намагаємося обслуговувати у відділеннях на території, де не проходить АТО. Але, безумовно, виникають певні труднощі, і перш за все, з держателями платіжних карток і виплатою депозитних коштів, так як у банку обмежений доступ до документів по таким категоріям клієнтів, виникають складнощі з їх ідентифікацією", - повідомив Далеко.

Реклама:

"Ми не можемо вивезти і таким чином використовувати в операційній роботі юридичні справи клієнтів", - додав він.

У Донецькій і Луганській областях працювало 33 відділення Банку "Фінанси та Кредит", з них 15 були закриті в ході збройного конфлікту на даних територіях, крім того в 11 відділеннях призупинено обслуговування клієнтів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: