Гонтарева 30 грудня розкаже про фінстан та плани України

Неділя, 28 грудня 2014, 15:46

Голова Національного банку Валерія Гонтарева підіб’є підсумки 2014 року на прес-конференції 30 грудня.

Про це йдеться у заяві прес-служби НБУ, передає "Інтерфакс-Україна".

"У вівторок, 30 грудня 2014 відбудеться прес-конференція голови НБУ Валерії Гонтаревої щодо підсумків 2014 року, бачення економічного та фінансового стану країни, планів і можливостей на 2015 рік", - йдеться в заяві.

За даними прес-служби, глава Нацбанку під час прес-конференції дасть вичерпні відповіді на запитання журналістів.

Реклама:

Крім того, в заяві наголошується, що НБУ вважає за необхідне припинити спекуляції, до яких вдаються окремі депутати Верховної ради, щодо участі глави центрального банку в роботі парламенту.

"Незважаючи на заяви деяких депутатів, голові Нацбанку вкотре не була надана можливість виступити на засіданні Верховної Ради, що підтверджується наявним порядком денним пленарного засідання Верховної ради від 28 грудня", - наголошується в заяві.

У НБУ нагадали, що виступ глави НБУ у Верховній раді було заплановано на 26 грудня, але парламент змінив формат роботи пленарного засідання на роботу в комітетах.

"Як неодноразово було заявлено раніше, глава Нацбанку готова дати відповіді на запитання народних депутатів Верховної ради і вести конструктивний діалог з парламентарями щодо шляхів стабілізації вітчизняної економіки та основних кроків органів влади у цьому напрямку", - наголошується в заяві.

У заяві також зазначено, що НБУ в особі керівників профільних напрямків бере активну участь у роботі комітетів Верховної Ради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!