Brent подорожчала до 62,28 долара

Понеділок, 22 грудня 2014, 09:04

Ціни на нафту ростуть на тлі підйому на фондових ринках Азії, і більшість аналітиків вважають, що ціна на Brent втримається вище 60 доларів за барель до кінця року.

Про це пише Рейтер.

Як повідомляється, до 8.45 за московським часом ф'ючерси на Brent подорожчали на 0,90 долара до 62,28 долара за барель, а ф'ючерси на WTI - на 0,80 до 57,93 долара.

Фондовий індекс Азіатсько-Тихоокеанського ринку, не включаючи Японію, піднявся на 1,4%, а австралійські акції зросли на 1,6%.

Реклама:

"Якщо на ринку нафти і почнеться ралі, воно буде стриманим і коротким, якщо тільки не відбудеться значного скорочення поставок. Ми бачимо дуже багато факторів, що заважають зростанню цін", - йдеться в звіті банку Morgan Stanley.

На думку технічного аналітика Рейтер Вана Тао, Brent отримає підтримку в районі 60,77 за барель і може зрости до 63,52 долара.

Аналітики не очікують високої волатильності на ринку до кінця року, тому що трейдери починають закривати позиції перед новим роком.

"Оскільки брокери закривають звітність, трейдери йдуть на свята, а економічних новин у світі небагато, ми не очікуємо значної волатильності до січня 2015 року", - йдеться у звіті Phillip Futures.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!