Мін'юст вирішив заборонити доступ до держреєстру в "ДНР" і "ЛНР"

Середа, 5 листопада 2014, 11:54

Мінюстиції доручило "Укргосреєстру" тимчасово заборонити доступ користувачів до держреєстру на території, підконтрольній самопроголошеним "Донецької народній республіці" і "Луганської народній республіці".

Про це йдеться в наказі міністра юстиції від 30 жовтня, пишуть "Українські новини".

Зазначено, що відповідні заходи застосовуються з метою забезпечення захисту прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у зв'язку з ситуацією, що склалася в Донецькій і Луганській областях.

Згідно з наказом, держпідприємству "Інформаційний центр" Мін'юсту доручається до закінчення антитерористичної операції припинити доступ користувачів до реєстру обтяжень рухомого майна, реєстру речових прав на нерухоме майно, спадкового реєстру, єдиним реєстром виконавчих проваджень, реєстром актів цивільного стану громадян, єдиному держреєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Реклама:

"Укрдержреєстру" доручається припинити доступ користувачів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Робота реєстрів буде припинена на території Луганської області в Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Перевальському, Слов'яносербському, Свердловському, Станично-Луганському районах, в містах Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов.

В Донецькій області реєстри будуть заблоковані в Амвросіївському, Мар'їнському, Новоазовському, Старобешівському, Тельманівському, Шахтарському, Ясинуватському районах, в містах Горлівка, Докучаєвськ, Донецьк, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Єнакієве, Сніжне, Харцизьк, Ясинувата, Торез, Шахтарськ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: