Відомство Денисової віддало 6,23 мільйона людині Королевської

Вівторок, 4 листопада 2014, 13:57

Мінсоцполітики за результатами тендеру уклало угоди на забезпечення харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становила 14,16 мільйона гривень.

"З цієї суми 6,23 млн гривень отримає ТОВ "Готельно-ресторанний комплекс "РІКО", що належить фірмі "Інвестмент Кампейн РДЖ ЛП" з Кіпру",- пише видання.

Реклама:

Раніше власником "Ріко" був чернігівець Ігор Романенко, наразі він лишається підписантом компанії. На парламентських виборах 2012 року Романенко був уповноваженим від партії "Україна -Вперед!" Наталії Королевської, міністра соцполітики у 2012- 2014 рр.

Решту 7,94 млн гривень отримає ТОВ "Перша Компанія Максимум" ("ПКМ").

До кінця 2012 року власником фірми був киянин Павло Максімов, який також відомий як власник "Укропттрейд-ВС", котре продавало мазут Міноборони за завищеними цінами.

Сьогодні власником і директором "Першої Компанії Максимум" записаний Олександр Савченко, раніше відомий також як директор фірми "Укрпродакорд ОР".

Остання входила в пул постачальників харчування Міноборони, ставши наприкінці 2008 р. одним з засновників Асоціації харчових підприємств "Армія", яке з того часу незмінно очолює Іван Сикунда, екс-начальник Головного продовольчого управління Тилу Міністерства оборони.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: