"Візз Ейр Україна" залишиться на українському ринку

Середа, 26 листопада 2014, 09:44

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна", що входить до групи Wizz Air, зазначає, що новий порядок видачі призначень на авіамаршрути дозволить зберегти поточні призначення і виконувати згідно з ними авіарейси.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Під час зустрічі в Мінінфраструктури глава Державіаслужби уточнив, що новий порядок дозволить авіакомпаніям зберегти поточні призначення на регулярні авіаперевезення. Якщо авіакомпанія планує подавати заявки на нові маршрути, вона буде повинна дотримуватися положень нового закону", - повідомили в авіакомпанії.

Також в компанії відзначили, що позитивним моментом нового документа є те, що авіакомпанії зможуть зберегти поточні напрямки.

Реклама:

"Однак ми стурбовані тим, що вимога виконувати внутрішні рейси не дозволить нам розширювати нашу мережу доступних за ціною міжнародних перельотів. Також, ми не отримали відповіді, чому отримані нами призначення на перельоти з Києва до Риму, Барселони, Варшаву та Будапешт не були підписані главою Державіаслужби, що необхідно для того, щоб почати виконувати ці рейси", - підкреслили в "Візз Ейр Україна".

У компанії зазначили, що "Візз Ейр Україна" висловлює прихильність українського ринку і інтересам українських пасажирів.

"Проект нового порядку пропонує серйозні зміни в поточні правила, і нам необхідно зважити його, перш ніж ми зможемо приймати такі серйозні рішення. Ми вважаємо, що для української авіації та української економіки дуже важливо розвивати доступні міжнародні перельоти", - зазначили в авіакомпанії.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація що "Віз Ейр Україна" після набуття чинності нових правил видачі призначень на авіамаршрути може покинути український ринок авіаперевезень.

Компанія "Візз Ейр Україна" обслуговує перельоти по 16 маршрутам в шість країн з двох українських міст.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: