Заправки Ставицького купують голландці

Вівторок, 25 листопада 2014, 17:34

Голландський інвестиційний фонд FreezeOil Fund купує одну з найбільших мереж заправних станцій на українському роздрібному ринку нафтопродуктів "БРСМ-Нафта", яку пов’язують з екс-міністром енергетики Едуардом Ставицьким.

Про це йдеться у повідомленні FreezeOil Fund.

Для супроводу цієї угоди Фондом були обрані провідні консультаційні компанії.

Як зазначається, радники відповідатимуть за проведення юридичного та фінансового аудиту діяльності та поточного стану активів "БРСМ-Нафта".

Реклама:

Крім цього, юридичні радники надаватимуть підтримку під час розробки загальної структури угоди та підготовки документів щодо придбання бізнесу, що забезпечить відповідність угоди українському та міжнародному законодавству.

"Україна нещодавно зробила важливі кроки в напрямку більш тісного співробітництва з Європейським Союзом. На наше переконання український ринок надає бізнесу ряд ключових переваг, особливо у секторах телекомунікації та енергетики", - заявив основний засновник фонду Роланд Пипер.

FreezeOil Fund - це голландська холдингова компанія створена з метою здійснення інвестицій на енергетичних ринках Східної Європи.

"БРСМ-Нафта" була заснована у 1995 році. У складі української мережі працюють 135 заправних станцій, 87 мінімаркетів, 3 нафтосховища і 41 бензовоз.

Засновниками ТОВ "БРСМ-Нафта" значаться Андрій Біба і компанія "Меліан Менеджмент Лтд." (Беліз). Директором фірми є Тамара Євдокімова.

Донедавна до складу засновників фірми входила Валентина Ушакова. Вона відома як співзасновник фірм "Моноліт 2", "Інвест менеджмент" та "Актив капітал груп", де її партнерами виступали батько та дружина екс-міністра Ставицького.

Як повідомлялося, представники Бориспільської міжрайонної прокуратури дали можливість ТОВ "БРСМ-Нафта" добудувати скандальне АЗС у Борисполі.

Нагадаємо, Ставицький разом з дружиною отримав громадянство Ізраїлю. При цьому вони змінили прізвище на Розенберг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!