"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Швейцарські інвестори цікавляться залізницею анексованого Криму

Неділя, 2 листопада 2014, 11:50

Швейцарський консорціум SWISSTEAMS GROUP готовий підписати в Криму договір про реалізацію проекту державно-приватного партнерства відразу по декількох напрямках.

Про це заявив глава департаменту розвитку міжнародних зв'язків консорціуму Яків Слуцький, пишуть "Крим.Реалії".

В числі першочергових кроків він назвав "створення сучасної кооперативної банківської системи третього типу" і спеціального агентства для залучення іноземних інвесторів і відповідної реклами - Ціндініческого Агентства Регіонального Розвитку - "ЦАРР" PR-3. 

"Без державно-приватного партнерства проблему розвитку інфраструктури Криму вирішити неможливо", - висловив упевненість Слуцький і повідомив про готовність інвесторів підключитися до реалізації проекту будівництва так званої "транспортної платформи" в Сімферополі та Севастополі, яка включає в себе аеропорти, залізничний і автомобільний транспорт.

Реклама:

За його словами, швейцарські інвестори проявили зацікавленість до будівництва магістралі прибережного високошвидкісного поїзда "Севастополь-Ялта-Судак", модернізації Інституту біології південних морів, а також реконструкції стадіонів в Севастополі та Ялті.

Слуцький додав, що запорукою успішного просування вперед у втіленні цих проектів стане пролонгація співробітництва Криму з консорціумом SWISSTEAMS GROUP, яке налічує вже 12 років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: