"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укргазвидобування" відновило реалізацію скрапленого газу на УУБ

Понеділок, 17 листопада 2014, 20:54

ПАТ "Укргазвидобування" відновило реалізацію скрапленого газу на аукціонах Української універсальної біржі.

Про це повідомляє прес-служба УУБ.

Як зазначається, в понеділок, 17 листопада 2014 року, на майданчику Української універсальної біржі був проведений комерційний аукціон. На продаж було виставлено 13,925 тисяч тонн СПБТ видобутку ПАТ "Укргазвидобування".

"Зазначений аукціон завершився зростанням цін в порівнянні зі стартовими на 2 %: середньозважена вартість залізничних партій СПБТ зросла до 12,919 тисяч гривень за тонну, автомобільних до 13,189 тисяч гривень за тонну", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

За результатами аукціону, ПАТ "Укргазвидобування" реалізувало  11,699 тисяч тонн скрапленного газу на загальну суму 151,9 млн гривень.

"В аукціоні прийняли участь понад 30 компаній, що свідчить про довіру учасників ринку до торгів на Українській універсальній біржі, конкурентність та прозорість зазначених аукціонів", - повідомляє прес-служба.

Як повідомлялося, ПАТ "Укргазвидобування" могло призупинити видобувну діяльність, через відсутність, протягом тривалого часу, рішень Аукціонного комітету про проведення біржових аукціонів з реалізації скрапленого газу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!