Проблемний "Імексбанк" збільшує статутний капітал на 150 мільйонів

Понеділок, 17 листопада 2014, 18:33

Відповідно до рішення, прийнятого на загальних зборах акціонерів АТ "Імексбанк", статутний капітал фінансової установи буде збільшено на 150 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Збільшення статутного капіталу буде здійснено в рамках 24 емісії - шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків", - йдеться у повідомленні.

За інформацією "Економічної правди", що була отримана від вкладників "Імексбанку", фінустанова відчуває проблеми з ліквідністю.

Реклама:

Зокрема, вже протягом кількох тижнів при поверненні депозиту, "в руки" дається не більше 500 гривень на день, а із зарплатних, студентських та інших соціальних карт державних установ - не більше 1000 гривень на день.

У деяких відділеннях банків в Одеській області клієнти банку, отримують на добу за соціальними картками не більше 500 гривень. Біля відділень спостерігаються великі черги по 50-100 осіб.

"Імексбанк" засновано 29 березня 1994 року в місті Одесі. За класифікацією НБУ належить до групи великих банків України. Розмір клієнтської бази - понад 1 мільйон фізичних і юридичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: