"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацкомфінпослуг призупинила дію ліцензій страхової групи ТАС

Понеділок, 6 жовтня 2014, 13:20

Нацкомфінпослуг, розпорядженням №2863 від 2 жовтня 2014 тимчасово призупинила виданих ПрАТ "Страхова група "ТАС" дію ліцензій на здійснення страхової діяльності за порушення законодавства у сфері фінпослуг.

Про це повідомляється на сайті регулятора, пише "Інтерфакс-Україна".

Тимчасово призупинені ліцензії на здійснення, обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного), добровільного медичного страхування (безперервне страхування здоров'я).

"Нацкомфінпослуг вимагає від компанії виконання своїх зобов'язань за укладеними договорами із споживачами фінансових послуг за видами фінансових послуг, на право здійснення яких вони видані, а також припинити порушення, що послужили підставою для тимчасового зупинення дії ліцензії", - зазначено в повідомленні.

Реклама:

Страхова група "ТАС" заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам більш 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов'язкового страхування.

Як повідомляли ЗМІ, бізнес-фінансовою групою ТАС, в яку входили ТАС-Інвестбанк, ТАС-Комерцбанк, ТАС-Бізнесбанк, страхова компанія ТАС, клініка сімейної медицини та ряд інших є власник Сергій Тігіпко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: