РФ не пустила до Криму дві вантажівки з української ковбасою

Четвер, 30 жовтня 2014, 09:47

Інспектори Россільгоспнагляду на пропускному пункті в Джанкої не дали завезти на територію анексованого Криму ковбасу, що прямувала з материкової України.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пишуть "Крим.Реалії".

Зокрема, як стверджують у Россельхлознадзоре, порушення порядку ввезення харчових продуктів були зафіксовані при здійсненні ветеринарного контролю вантажу, що прямував з українського ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат" на адресу сімферопольського підприємства "Глобино".

"Ввезений товар був задекларований як готові м'ясні продукти загальною вагою 13,4 тонни. При фізичному огляді на борту транспортного засобу було виявлено буженину без маркування, що унеможливлює встановлення її справжнього походження, а також показників безпеки продукту для споживання", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Ще одна партія ковбасних виробів масою 2,3 тонни слідувала з Харкова на адресу севастопольського підприємства.

"При фізичному огляді вантажу в кузові були виявлені десятки кілограмів молочних сардельок, свинячого рулету та інших м'ясних виробів, не заявлені в супровідних ветеринарних документах", - повідомляють в Россільгоспнагляді.

Обидві партії м'ясної продукції відомством до ввезення заборонені, весь товар повернутий на територію материкової України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: