Кримський суднобудівний завод "Море" став російським

Субота, 25 жовтня 2014, 13:57

Одне з провідних суднобудівних підприємств Криму "Суднобудівний завод "Море" (Феодосія) отримало реєстрацію відповідно до законодавства Російської Федерації.

Про це повідомляє управління інформполітики Радміну, підприємство готове до виконання суднобудівних і судноремонтних замовлень, пишуть "Крим.Реаліі".

За словами самопроголошеного "віце-прем'єра" Криму Євгенії Бавикіної, метою підприємства буде розвиток нових видів морських суден, створення нових робочих місць та збільшення надходжень податкових платежів.

"Для суднобудівного заводу "Море" будуть створені сприятливі соціально-економічні умови, що забезпечують повноцінне завантаження виробничих потужностей", - зазначила вона.

Реклама:

В свою чергу, "міністр" промислової політики Криму Андрій Скринник підкреслив, що на підприємстві збережено колектив і виробнича база.

За його словами, "міністерство" ініціює звернення до профільних структури і відомства Російської Федерації для повноцінного завантаження потужностей суднобудівного заводу "Море".

Нагадаємо, у червні цього року депутати кримського парламенту проголосували за націоналізацію майна феодосійської компанії "Море", яка випускає як військові, так і цивільні судна на повітряній подушці і на підводних крилах. Як визначено українським судом, дана постанова є недійсною.

ВАТ "ФСК "Море" входить до складу ДК "Укроборонпром". З 2008 року компанія знаходиться у процедурі санації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!