Міноборони хоче віддати "прокладці" півмільярда за дороге паливо

Середа, 22 жовтня 2014, 11:07

Міністерство оборони акцептувало пропозиції на постачання 22,9 тисяч тонн дизельного палива на 524,34 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, у випадку остаточного укладання угоди, ТОВ "Інтер прайс" отримає 443,3 мільйона гривень за паливо по 19,357 тисяч гривень за тонну, ТОВ "Елемент ойл" - 81,04 мільйона гривень за паливо по 19,296 тисяч гривень за тонну.

Паливо має бути поставлено впродовж 45 днів на бази у Дніпропетровській, Одеській, Львівській, Ровенській і Вінницькій областях, а також у Одесі та Києві, пише видання.

Реклама:

У середині жовтня середні ціни на гуртові партії дизпалива становили 17,94 тисяч гривень за тонну.

Разом з тим, ПП "Окко-бізнес" відомого бізнесмена на ринку нафтопродуктів Віталія Антонова оскаржила акцепт у Антимонопольному комітеті, розгляд було призначено на 21 жовтня.

"Елемент ойл" заснував київський бізнесмен Ігор Везіков, цього року компанія вже отримала підряди Міноборони на 97,44 мільйона гривень.

Фірма "Інтер прайс" заснована 28 березня цього року, заявлено статутний капітал у розмірі 1 млн грн. Засновником та директором є Денис Олександрович Бондаренко. У відкритих джерелах згадується кілька людей з таким ПІБ, однак серед них немає осіб, пов’язаних з імпортом чи виробництвом палива.

Фірма прописана житловому будинку у Києві по вул. Зоологічна, 4а, кв. 139. В цій квартирі зареєстровано ще кілька десятків компаній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: