Глава "Укрзалізниці" заперечує свою втечу з України

Понеділок, 20 жовтня 2014, 19:05

Тимчасово відсторонений від виконання своїх обов’язків генеральний директор "Укрзалізниці" Борис Остапюк знаходиться на території України та готовий всебічно сприяти проведенню розслідування справи, порушеної проти Укрзалізниці.

Про це він повідомив прес-центру "Укрзалізниці".

"Я готовий всебічно сприяти розслідуванню, аби винні були покарані. Зі своєї Батьківщини я не збираюсь нікуди втікати", - зазначив Остапюк.

Також знаходиться на своєму робочому місці та виконує свої посадові обов’язки директор ДП "Укрзалізничпостач" Олександр Лозінський.

Реклама:

"Минулого тижня я перебував у відпустці і в день обшуку о 7:00 вилетів до Відня. Будь-які попередження про обшуки не надходили, про їх я дізнався від особи, яка офіційно орендує у мене квартиру", - зазначив під час брифінгу Лозінський.

За словами Лозінського, керівництво ДП "Укрзалізничпостач" хоче та готове співпрацювати з правоохоронними органами.

"Ми неодноразово зверталися до правоохоронних органів з пропозицією брати участь у наших конкурсних торгах. Але жодного разу представник правоохоронців не був присутнім на наших тендерах", - додав директор ДП "Укрзалізничпостач".

"Такі дії правоохоронців лише дестабілізують роботу залізничної галузі", - резюмував Лозінський.

Як повідомлялося, у четвер, 16 жовтня, СБУ спільно з Генпрокуратурою провела 19 обшуків в "Укрзалізниці" і вилучила понад 7 мільйонів гривень і 1 мільйон доларів готівкою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!