"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Запоріжсталь" Ахметова знову заявляє про блокування роботи "Правим сектором"

Субота, 18 жовтня 2014, 14:30

Металургійний комбінат "Запоріжсталь" заявляє про спробу рейдерського захоплення підприємства 18 жовтня вранці групою з понад 100 осіб в масках з символікою партії "Правий сектор". 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби комбінату.

"Близько 10:00 близько 100-150 агресивно налаштованих невідомих людей спортивної зовнішності в масках і з символікою "Правого сектора" зробили спробу прорватися через основні прохідні комбінату "Запоріжсталь", - йдеться в повідомленні.

При цьому жодних вимог висунуто не було.

Реклама:

Спробу проникнення на підприємство присікла служба безпеки "Запоріжсталі".

Після цього група невідомих в масках і з символікою "Правого сектора" організувала пікет біля будинку виконуючого обов'язки генерального директора "Запоріжсталі" Ростислава Шурми.

Тут вони розгорнула символіку "Правого сектора" і підпалили автомобільні покришки.

"Надавали персональний тиск на генерального директора, членів його сім'ї та ряд керівників підприємства", - наголошується в повідомленні прес-служби.

За даними підприємства, станом на 13:27 північні і південні прохідні "Запоріжсталі" блокує близько 10 пасажирських мікроавтобусів, в яких перебувають невідомі особи спортивної зовнішності в масках.

За фактом блокування підприємства "Запоріжсталь" подала заяву до правоохоронних органів.

Як повідомлялося, 15 жовтня "Запоріжсталь" заявляла про блокування протягом декількох годин дороги та основних прохідних комбінату групою невідомих з 100 чоловік в масках з символікою "Правого сектора".

Підприємство входить до вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест".

Основними акціонерами "Метінвесту" є - група SCM Ріната Ахметова (71,25%) і група компаній "Смарт-холдинг" Вадима Новинського (23,75%).

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!